top of page

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ O ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ


Κατακτωντας το χαλκινο μεταλλιο στην ελληνορωμαικη και την 5 θεση στον κοσμο στην ελευθερα,θα μπορουσε σημερα στην Τεχεράνη να να παιξει στον τελικο αλλα παρότι απο το πρωι ταλαιπωρούνταν από στομαχικές διαταραχές και κέρδισε τον Καζακστανό και πήγαινε για τελικό αλλά έκανε εμετό στην παλαιστρα την ωρα του αγωνα με αποτελεσμα να σταματησει.


Ο Αλέξανδρος κ ο προπονητής του ευχαριστούν την οικογενεια του που πάντα τον στηριζει, την Ελληνική Ομοσπονδια Αθλητισμού Κωφων που καλυψε τα εξοδα του ταξιδιού, τον Συλλογο του Λεωντιδες και τους συναθλητες μου, τον ΠΟΚ και τον προπονητη του αλλα περισσοτερο τον ανθρωπο Νικος Αποστολου που απο την πρωτη στιγμη ειναι παντα διπλα του τοσο στην παλη οσο και στην ζωη μου.


Συνεχιζουν την προετοιμασια προγραμματισμενα και μεθοδικα οπως παντα, για τον επομενο στοχο που ειναι η Ολυμπιακοί αγώνες Κωφών το 2017 στην Τουρκια.


Όλοι είμαστε περηφανοι για αυτο το παλληκαρι, τον Αλεξανδρο Πσπαδατο που αυτες τις μερες στο Ιραν εδειξε σε ολους τι μπορει να κανει ενας ανθρωπος με την δυναμη τις ψυχης του. Κατεκτησε την 3 θεση στον κοσμο στην Ελλημορωμαικη και στην ελευθερα και σε καιρους δθσκολους για την πατριδα μας σηκωσε την Ελληνικη σημαια και δοξασε την πατριδα μας.







Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • YouTube Social  Icon
bottom of page